MENU CATERING VACOWANY 3.12-16.12

Nasze dania są świeże zapakowane próżniowo ,do przechowywania w lodówce. Dania nie są produktem mrożonym.

Na każdym daniu widnieje etykieta  z nazwą produktu, datą produkcji, datą do spożycia  oraz ilością.

Zamówienia na dania przyjmujemy,pod nr 533 258 674 lub 607 601 453 z jednodniowym wyprzedzeniem MENU dostępne na stronie www oraz fb, w restauracji Tawerna Czarny Bocian, w Jarocinie na ul. Poznańskiej 26 ( firma BIREX) lub stacji paliw BIREX ul.Powstańców Wielkopolskich 1.

Menu zmienia się co dwa tygodnie.

Dania rozwozimy od wtorku do soboty

ZESTAWY 

ZESTAW z zupą 20.00 PLN, bez zupy 15.00 PLN

 

ZESTAW NR 1

Barszcz ukraiński.

Rolada schabowa z grzybami leśnymi w sosie własnym z kluskami z dziurką i buraczkami

ZESTAW NR 2

Zupa z leśnych grzybów z makaronem. 
Łosoś pieczony z puree ziemniaczanym mini marchewką.

ZESTAW NR 3

Pomidorowa z kuleczkami makaronowymi.
Pierogi z kapustą i grzybami.

 

SKOMPONUJ SAM

ZUPY 8.00 PLN

  1. Zupa pomidorowa z kuleczkami makaronowymi.
  2. Żurek staropolski z białą kiełbasą.
  3. Zupa krem z białych warzyw z kurczakiem.
  4. Barszcz ukraiński.

MIĘSA 10.00 PLN

  1. Bigos z suszonymi grzybami.
  2. Schab z boczkiem, ogórkiem, cebulą w sosie własnym.
  3. Rolada schabowa z grzybami w sosie własnym.
  4. Kotlet szwajcar z szynką i serem mozzarella.
  5. Nuggetsy.

MIĘSA 15.00 PLN

6. Duszone udko z kaczki sous vide.

DODATKI 5.00 PLN

  1. Ziemniaki puree.
  2. Kasza pęczak z grzybami.
  3. Risotto z cebulą i pieczarkami.
  4. Kluski śląskie.
  5. Marchewka z groszkiem na sypko.
  6. Kapusta zasmażana ze skwarkami i suszonymi pomidorami.
  7. Kapusta z leśnymi grzybami.
  8. Kapusta z grochem.
  9. Mini buraczki.
  10. Kapusta czerwona z truskawkami gotowana na winie.
  11. Surówka z kiszonej kapusty.
  12. Surówka z buraczków.